امیر قلعه نوعی
سرمربی سپاهان گفت: میگویند سیستم استراماچونی مدرن است، اگر مدرن است ما 10 سال جلوتر آن را اجرا می کردیم.
به گزارش ورزش 11، امیر قلعهنویی در گفتوگو با رادیو جوان ضمن اشاره به اینکه درد و دلهایی دارد، اظهار داشت: حرفهایی است که اگر نزنم در دلم میماند. اول باید یک دلجویی از جواد زرینچه داشته باشم، رفتارهایی که با او شده رفتارهای خوبی نبوده. وقتی صحنه بغض کردن او را دیدم ناراحت شدم. البته در 10 سال گذشته با من هم این رفتارها شده اما طاقت آوردم. در دلم و خلوت خودم با خدای خودم بغض کردم. چه در عرصه ملی و چه باشگاهی این رفتارها خوب نبود.
آقای گلمحمدی ما کاپشن به زمین نزدیم
قلعهنویی ادامه داد: یک گله هم باید از یحیی گلمحمدی داشته باشم. من توقع نداشتم، او که بچه محل و هم دوست خوبم است آن حرکات را انجام بدهد و کارهایی کند که بعدا خودش شرمنده شود. خدمت او که مربی جوانتر از من است و البته کار بلدیاش خیلی بیشتر از من است باید عرض کنم؛ آقای گلمحمدی سال گذشته دو جام را با اشتباهات داوری و حکمهای ناعادلانه که علیه من و تیمم اعلام شد از دست دادم. تنها باری که فغانی به اشتباهش اعتراف کرد پنالتی بود که در دقیقه 3 در بدترین شرایط علیه ما اعلام شد. شاید اگر آن بازی را میباختیم الان در بازیهای آسیایی نبودیم. در همان بازی مقابل شهرخودرو در دقیقه 17 پنالتی روی کیروش را برای ما نگرفتند اما ما کاپشن را به زمین نزدیم.
تاریخ و زمان دقیق برگزاری دیدار پرسپولیس و نساجی اعلام شد.
سانه با 100 میلیون یورو بایرنی میشود.
ماموریت رونالدو در تورین مشخص شد؛ او راه گشای توسعه برند یوونتوس خواهد بود
سال ,هم ,گلمحمدی ,البته ,گذشته ,دقیقه ,10 سال ,ما کاپشن ,سال گذشته ,در دقیقه ,آقای گلمحمدی
درباره این سایت